Roelof Wittink

Zakelijk leider

Ik was directeur van de Dutch Cycling Embassy, tot mijn pensionering in 2013. Ik speel sousafoon, piano en accordeon en ben lid van de Fanfare van het Vuur en orkest De Tegenwind. Ik was in 2015 bij de Fanfare van het Vuur projectleider van de productie Orchestre Bicyclette, een honderdkoppig fietsend orkest. Bij De Tegenwind werd ik projectleider voor het Catching Cultures Orchestra.

Voor zijn bijdragen aan het fietsbeleid en aan de muziek werd Roelof in 2017 benoemd tot Ridder in de orde van Oranje Nassau.

Hermine Schneider

Artistiek leider

Samenbrengen, verbinden, enthousiasmeren – dat is de rode draad die loopt door al mijn werk als trompettist, componist, dirigent en beeldenmaker in dans, film en theater. Mijn passie en focus liggen bij het samenbrengen van muziek en mensen. Samen muziek maken overstijgt vaste rolpatronen en overbrugt taal-, leeftijds- en cultuurverschillen. In workshops laat ik mensen buiten hun eigen kaders kijken en dingen ondernemen die in eerste instantie gek lijken maar uitmonden in een heerlijke crossover. Mijn ensemble is WaterproofLive.
Lees meer op mijn website

Bestuur

Catching Cultures Orchestra is sinds 15 mei 2017 een stichting en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel
(Kvk nummer: 68765096).

Het bestuur bestaat voorlopig uit drie leden:

  • Voorzitter: Wies Rosenboom, hoofd cultuurparticipatie bij het Landelijk Kenniscentrum Cultuureducatie en Amateurkunst.
  • Secretaris: Tet Koffeman, programmaleider Musicians 3.0 op het conservatorium van Utrecht.
  • Penningmeester ad interim: Pauline van Nouhuys, antropoloog, cultuurwetenschapper en actief in en initiatiefneemster van de Young Economic Board van Utrecht.

Bestuursleden opereren met alleen een onkostenvergoeding.

 

Contact

Partners

Social Media